0
Posted 03/08/2011 by Lav in Comics
 
 

Eerste kijk: DC Retroactive – Batman, Flash en Wonder Woman in de 80′s

We situeren ons in de jaren ’80. Het decennium van het Tiananmenprotest, het einde van de koude oorlog, Michael Jackson’s Thriller en Wally West die de titel van The Flash op zich neemt. DC Retroactive geeft zijn lezers a trip down memory lane en deze week kan je Wonder Woman, Batman en The Flash bewonderen in zowel nieuwe als klassieke verhalen van in de jaren ’80.

In DC Retroactive: Batman – the 80′s, geschreven door Mike W. Barr en getekend door Jerry Bingham, krijgt Gotham bezoek van een nieuwe Reaper maar het zijn vooral de gangsters die de komst van deze gemaskerde man moeten vrezen. Nu de twee vorige Reapers dood zijn moet Batman achterhalen wie deze keer achter het masker schuilt. Hij zal dit niet alleen doen en krijgt de hulp van Robin die hem in dit avontuur zal vergezellen en de nodige grapjes en one-liners voorzien.

 

Batman, «The Flash», «Wonder Woman»

Comments

comments


Lav

 
avatar