0
Posted 01/08/2011 by Alterrock in Comics
 
 

Wolverine and the X-Men #1 + Incredible Hulk #1 met trailer

X-Men Schism is deze maand van start gegaan. Dit grote X-men-event zal ervoor zorgen dat de X-men in twee gesplitst zullen worden. Het gevolg hiervan is dat in oktober één van de langstlopende en succesvolste series, Uncanny X-men, zal stoppen. Maar in de plaats daarvan  krijgen we  twee nieuwe series.

Ironisch gezien is één van de twee….Uncanny X-men (november 2011). Inderdaad, ze beginnen de serie terug met #1. De avonturen van dit team, geleid door Cyclops, zullen geschreven worden door Kieron Gillen (Generation Hope) en getekend worden door Greg Land (Ultimate Fantastic Four).

Wolverine krijgt zijn eigen serie, genaamd Wolverine and the X-men! (oktober 2011) Deze serie zal geschreven worden door Jason Aaron (Wolverine, PunisherMAX) terwijl Chris Bachalo (Uncanny X-men, Ultimate X-men) zal instaan voor het tekenwerk. De cover van Wolverine and the X-men #1 is nu bekend gemaakt. In echte Marvelstijl zijn de andere leden van het team nog in schaduw geplaatst. Dus laat het raden naar hun identiteit maar beginnen. Dit mogen jullie natuurlijk doen in ons forum…

Oktober brengt ons niet alleen Wolverine and the X-Men #1 maar ook Incredible Hulk #1. Inderdaad ook hier stopt men met de lopende reeks van Incredible Hulk (door Greg Pak) om weer vanaf nummer 1 te herbeginnen. Deze nieuwe reeks begint waar Fear Itself eindigde. Jason Aaron (Wolverine) is de schrijver van dienst en hij zal kunnen rekenen op het uitstekend tekenwerk van Marc Silvestri (Uncanny X-Men).

In de reeksen van de Hulk hebben we altijd een interne strijd gezien tussen Bruce Banner en The Hulk. We hebben gezien hoe Bruce zijn uiterste best moet doen om niet te veranderen in het groene monster. Jason Aaron gaat dit intern conflict op een heel andere manier weergeven. Bruce Banner en The Hulk worden twee verschillende personen. En dat is niet de enige grote verandering. In deze nieuwe serie zal Bruce Banner de grote dreiging zijn en niet The Hulk. De rollen worden dus letterlijk omgedraaid.

In een recent interview geeft Aaron weer dat de twee personages hun eigen weg zullen opgaan maar dat het lot hen uiteindelijk terug zal samenbrengen. Uiteindelijk zal dit uitdraaien in een echte confrontatie tussen de twee in een verhaallijn van Banner vs Hulk. Aaron verzekert ons wel dat hij Banner niet gaat veranderen in een soort Dr.Doom maar dat de gebeurtenissen in Fear Itself hem met innerlijke problemen zal opzadelen. In de nieuwe reeks zal er ook plaats gemaakt worden voor nieuwe tegenspelers. The Hulk gaat zowel nieuwe vrienden als nieuwe vijanden krijgen. Meer informatie wou Aaron jammer genoeg nog niet prijsgeven.

Als deze vooruitzichten jullie nog niet waterachtig hebben gemaakt voor deze nieuwe reeks dan zal de cover van Incredible Hulk #1 jullie zeker kunnen overhalen. Persoonlijk ben ik gezwicht voor deze nieuwe Incredible Hulk…

http://www.youtube.com/watch?v=5nM2GMUMHlg

Comments

comments


Alterrock

 
avatar
Een comicreader since 2010 en nu al gepassioneerd.