0
Posted 27/07/2011 by Arno in Tv/Film
 
 

Mortal Kombat Legacy episode 9 – Cyrax en Sektor

Na een wachttijd van twee maanden kregen de aanwezigen op San Diego Comic Con eindelijk de negende, en tevens laatste, aflevering van Mortal Kombat Legacy te zien. De webserie die een vernieuwde kijk geeft op de oorsprong van enkele bekende Kombatants uit de games. Nu staat de laatste episode ook online en deze kunnen we jullie natuurlijk niet onthouden.

Voorlopig zijn er nog geen concrete plannen voor een tweede seizoen, buiten de wens van regisseur Kevin Tancharoen dat, mocht het hiertoe komen, de reeks eindelijk zal draaien rondom het toernooi uitgebeeld in de eerste game. Voorlopig laten we jullie alvast genieten van de laatste oorsprongsaflevering uit de reeks, gaande over niemand minder dan Cyrax en Sektor en hun automatisatie tot de cyborgs die we allemaal kennen. Deze twee cyberninja’s, die voor het eerst verschenen in Mortal Kombat 3, zijn lid van de Lin Kuei, een ninja clan waartoe bijvoorbeeld ook Sub-Zero en Smoke behoren. Sektor is, als zoon van de grootmeester, zeer trouw aan zijn clan, terwijl Cyrax toch serieuze twijfels heeft tegenover het plan om alle leden te automatiseren tot cyborgs. Naast de grootmeester zelf, maken ook Kano en Hydro gastoptredens. Deze laatste verscheen echter nooit in een game, maar wel in de comicreeks van Malibu Comics uit de jaren ’90! Enjoy!

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.