0
Posted 22/07/2011 by Gilles in Tv/Film
 
 

Penguin in Batman Arkham City

I only work with the best!

Ze kunnen er bij Rocksteady Studios maar niet genoeg van krijgen het publiek warm te maken voor hun nieuwste Batman-game. Na diverse beelden, de introductie van Catwoman en zelfs een heel klein beetje gameplay met  Tim Drake als Robin (met een nieuwe look), zijn er nu nog maar eens nieuwe beelden op het net gegooid. We zien een scène waarin Batman probeert agenten te redden die in de handen zijn gevallen van niemand minder dan de levensgevaarlijke Penguin. Oswald zou zichzelf niet zijn als hij geen confrontatie met Batsy had verwacht en hij heeft dus zijn voorzorgen genomen. Op het einde van het filmpje kunnen we nog een typische DC-villain in actie zien. Wie het precies is ga ik je nog niet verklappen, maar als je een tip wilt – hij is geboren op een maandag…

Batman: Arkham City is de sequel op het succesvolle Batman: Arkham Asylum en wordt in oktober gelanceerd als game voor Xbox 360, Playstation 3 en PC.

Als je zin hebt om eens goed je mening te zeggen over deze opkomende game, dan ben je zeker welkom in het Arkham City-topic op ons gloednieuwe forum.

Comments

comments


Gilles

 
avatar