4
Posted 21/07/2011 by Gilles in Tv/Film
 
 

Update – Captain America: The First Avenger – Win een ticket van Archonia!

I asked for an army, and all I get was you!

Het werd tijd dat er nog eens een trailer van Captain America – The First Avenger op ons werd losgelaten. De nieuwe trailer toont het verhaal van de film in een notendop en laat ons glimpen opvangen van onder meer HYDRA en Johann Schmidt. We zien ook Tony z’n papa even op het scherm verschijnen.

Captain America: The First Avenger is geregisseerd door Joe Johnston, we zullen er onder meer Chris Evans, Sebastian Stan, Hugo Weaving, Toby Jones, Natalie Dormer, Tommy Lee Jones en Samuel L. Jackson in zien optreden.

Deze trailer neemt de laatste twijfels weg die ik nog had over deze film. Met al deze blockbusters is dit jaar zeker een goed filmjaar op “superherovlak”. Helaas mochten de releasedata beter gekozen zijn. De verschillen tussen de VS en Europa zijn vaak groot, met Cap’ is dat niet anders als we naar de datum voor België kijken. Op 22 juli wordt de film in de zalen verwacht in de VS. In België kunnen we gaan kijken op 17 augustus, de Nederlanders hebben meer geluk want bij hen draait de film al op 28 juli.

Voor wie toch niet tot 17 augustus kan wachten hebben we ook goed nieuws, want Archonia.com organiseert een Avant-Premiere van Captain America op 8 Augustus om 20.00 uur. Reserveer zeker je ticket via de Archonia website.

Update – Jullie wisten al dat Archonia jullie de kans biedt om op 8 augustus gezellig naar Captain America – The First Avenger in Kinepolis Hasselt te gaan. Nu doen zij er nog een schepje bovenop door een wedstrijd aan het gebeuren te verbinden. Indien je de link van Archonia deelt op je Facebook, blog, twitter… dan kan je een gratis ticket winnen om samen met hen de nieuwe Marvel-verfilming mee te beleven. Zeker doen! Kijk voor alle info op de site zelf. Natuurlijk kan je ook nog steeds gewoon een ticket bestellen en op die manier dit gebeuren meemaken voor de vriendenprijs van € 8,00. Neem ook een kijkje op de facebookpagina.

 

Comments

comments


Gilles

 
avatar