8
Posted 20/07/2011 by Timaeus in Tv/Film
 
 

*UPDATE* Trailer: Amazing Spider-Man (goede kwaliteit)

Er komt maar geen einde aan het nieuws dat ons vanuit Hollywood bereikt. Gisteren brachten we jullie al trailers voor John Carter of Mars, the Walking Dead, the Avengers en The Dark Knight Rises en vandaag kunnen we de laatste grote comicverfilming voor volgend jaar aan dat rijtje toevoegen.

Enkele uren geleden is een trailer gelekt voor Amazing Spider-Man, de reboot die op 3 juli 2012 in de (Amerikaanse) zalen komt. Over deze reboot met Andrew Garfield (the Social Network) in de hoofdrol is voorlopig weinig bekend buiten de foto’s die al op het web (pun intended) opdoken. Met deze trailer komt daar nu verandering in. We zien delen van de familie van Peter, enkele scènes uit het leven op school, een eerste beeld op Emma Stone in beweging en ook de gebeurtenis die Peter zijn wonderlijke krachten gaf, de beet van de spin.

Het blijft echter afwachten hoe de film zal zijn en de trailer geeft in mijn ogen geen goed beeld mee van de sfeer die de film moet scheppen. Peter lijkt eerder op een fotomodel dan een leergierige wetenschapsgeek en ook Stone lijkt vreemd als Gwen Stacy. Ook de afsluitende CGI-scène die we in first-person beleven ziet er heel erg plastieken uit. Dit zijn echter bedenkingen bij het huidige product, wel wetend dat de eerste trailer van andere films zoals Thor en Green Lantern er ook niet echt super uitzag.

Ik hoop dat deze reboot mijn fanboyhartje wat sneller zal doen slaan (ik mijd alvast de cholesterol) en dat het een succesvolle filmreeks kan inleiden.

*UPDATE*

Ondertussen is de teaser trailer officieel vrijgegeven en hebben we de slechte versie vervangen met een mooie duidelijke versie. Enjoy!!

Comments

comments


Timaeus

 
avatar