2
Posted 20/07/2011 by Yann in Comics
 
 

Eerste kijk op Deadlands: Massacre at Red Wing

Na The Tattered Man en Trailblazer komt er deze week bij Image een nieuwe one-shot uit van het schrijversteam Jimmy Palmiotti en Justin Gray. De heren voelen zich duidelijk thuis in het Wilde Westen, want ze zoeken deze setting opnieuw op in Massacre at Red Wing, dat deel uitmaakt van de reeks one-shots waarin de wereld van Deadlands verkend wordt. Het is alweer niet zomaar een cowboys-en-indianenverhaal: deze wereld wordt geteisterd door demonen en magiërs.

In Deadlands: Massacre at Red Wing volgen we een krijgster die door het land trekt op zoek naar haar moeder. Ieder die haar daarbij in de weg staat, gaat zijn dood tegemoet. Verwacht je dus aan een paar bloederige taferelen!  Wij bieden jullie alvast een voorsmaakje.

Comments

comments


Yann

 
avatar
Eindredacteur, recensent en nieuwsposter Popcultuurliefhebber in het algemeen en comiclezer in 't bijzonder