0
Posted 20/07/2011 by Lav in Comics
 
 

Eerste kijk: DC Retroactive – Batman, Flash en Wonder Woman in de 70’s

DC zal met Retroactive one-shots uitbrengen met een nostalgische terugblik op het historisch verleden van DC’s meest gekende superhelden. Zo zullen er zowel nieuwe als klassieke verhalen zijn die zich afspelen tijdens de jaren ’70, ’80 en ’90.
Deze week brengt DC haar eerste 3 retroactives uit en het zijn Batman, Wonder Woman enThe Flash die de spits afbijten. Later deze maand zal je ook de avonturen van Green Lantern, Superman en de Justice League van de jaren ’70 volgen.

DC Retroactive: Batman – the 70’s is geschreven door Len Wein en zal onder andere tekeningen van Tom Mandrake, John Calnan en Dick Giardano bevatten. In het nieuwe retro verhaal “Terror Times Three” wordt Gotham zowel ter land, ter zee en in de lucht belaagd door 3 nieuwe schurken. Batman zal al zijn trucjes moeten bovenhalen om dit Terrible Trio tegen te houden.

Waan je volledig terug in de jaren ’70 in een wereld van oude logos, denkballons en kitscherige schurken.

 

Batman, «The Flash», «Wonder Woman»

Comments

comments


Lav

 
avatar