3
Posted 19/07/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Eerste kijk op: Ultimate Comics X-Men #1

Er schoot niet veel meer over van de Ultimate X-Men na de gebeurtenissen in Ultimatum en vervolgende verhaallijnen. Zelfs Wolverine die normaal gezien iedere denkbare wonde overleeft, is niet meer. Ook kwam de wereld iets zeer, zeer schokkends te weten over het mutantenras Homo Superior: zijn niet de volgende stap in de menselijke evolutie maar slechts het resultaat van experimenten door de overheid. Vrij snel werden de X-Men ontbonden en ging ieder zijn of haar eigen weg. Nadien volgde tijdelijk de reeks Ultimate Comics X waarop deze nieuwe Ultimate Comics X-Men van schrijver Nick Spencer (Iron Man 2.0) en tekenaar Paco Medina (Deadpool) op zal verder gaan. In Ultimate Comics X maakten we zo al kennis met de zoon van Wolverine: Jimmy Hudson. Deze vertoont gelijkaardige gaven als zijn vader en zal dus ook diens plaats innemen. Zelfs de telepate Jean Grey is inmiddels weer opgedoken, maar zal zij zich ook bij deze nieuwe incarnatie van de X-Men voegen? Sowieso niet meteen, want in het persbericht dat Marvel vrijliet lezen we het volgende:

Bobby Drake (Iceman), Kitty Pride en de Human Torch ontdekken de ware aard van het zogenaamde x-gen. Ondertussen zien ze overal rondom hen hoe de kloof tussen de mensheid en de mutanten steeds groter en groter wordt dan ooit tevoren. Wie zijn de X-Men en hoe hoe zullen zij afrekenen met de gevolgen van deze schokkende ontdekking? Het is voorlopig nog wachten tot 1 september maar geniet alvast van deze preview.


Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be