4
Posted 18/07/2011 by Timaeus in Tv/Film
 
 

Trailers: Avengers, Walking Dead seizoen 2 en John Carter of Mars

Juli is sowieso de interessantste maand voor ons comicschrijvers want zowel Marvel, DC als de andere uitgeverijen overladen ons met allerlei nieuwtjes, eerste delen artwork (waar Yann jullie in Weekly ArtWork op zal trakteren) en vele andere berichten. Daarnaast zijn er ook nog de andere facetten van de stripwereld, de televisie- en filmindustrieën die ons proberen warm te maken om onze zuurverdiende centen uit onze portefeuille te halen en ze over de toonbank te schuiven om hun nieuwste spektakel te mogen aanschouwen.

Marvel heeft ons eerder dit jaar al vergast op het uitstekende Thor, de verfilming van de comic met Noorse god Thor in de hoofdrol en gaf ons na de film een klein stukje film dat ons warm moest maken voor het volgende avontuur van de blonde spierbundel in The Avengers. Iedere comicfan weet echter ook dat deze zomer er nog een verfilming in de bioscoopzalen komt, Captain America met Chris Evans, bekend als Johnny Storm, als het titelpersonage. Veel over de film weten we nog niet, maar enkele uren geleden is wel de traditionele uitsmijter na de credits op het internet verschenen en het heeft ons heel erg verrast. We zien Steve Rogers wat trainen en een bokszak mishandelen waarna Nick Fury op het toneel verschijnt en zijn gebruikelijke promotiepraatje doet over the Avengers Initiative. Een deeltje waar we al sinds Iron Man mee vertrouwd zijn. Dit lijkt slechts een magere teaser ware het niet dat er meteen na dit stukje een ware trailer volgt voor de Avengersfilm zelf. Ik laat het beeldmateriaal voor zich spreken, maar alvast een tipje van de sluier lichten: Thor draagt een kostuum dat heel erg lijkt op dat van uit the Ultimates.

http://www.youtube.com/watch?v=S46DiXSRTlg&feature=player_embedded

Een tweede trailer werd gisteren uitgezonden samen met de première van Breaking Bad op televisiezender AMC. Het betreft een eerste kijk op de succesvolle adaptatie van Robert Kirkman’s The Walking Dead die eind oktober een tweede seizoen krijgt. Veel valt er niet te zien in de trailer, enkel Rick die korte metten maakt met enkele zombies. Gevoelige kijkers, wees gewaarschuwd, want de afgebeelde scène bevat grafisch geweld en gore.

Als laatste geven we jullie nog een trailer mee van de nieuwste Disneyfilm die in 2012 in de zalen komt. Het betreft geen sprookje waar prinsen en prinsessen de belangrijkste rollen voor zich nemen, maar eerder om een verfilming van de pulpromanreeks John Carter of Mars die ook enkele comicreeksen heeft geïnspireerd.

Comments

comments


Timaeus

 
avatar