0
Posted 16/07/2011 by Gilles in Comics
 
 

DCnU – Green Lantern #1 (spoiler) + Green Lantern-reeksen #2

De opmerkzame lezer zal wel gezien hebben dat de Green Lantern-series in DCnU – Covers van #2′s en nieuwe miniseries voor oktober! niet zijn opgenomen. De tweede cover van de revamp van Green Lantern geeft namelijk dezelfde spoiler weer als diegene van de definitieve versie van de eerste. Veiligheidshalve zijn de Green Lantern-reeksen dus gescheiden van de andere post.

Deze week werd de cover als een donderslag bij heldere hemel onthaald op diverse sites en fora. Weinigen hadden het zien aankomen en er werd tot nu toe aangenomen dat de afbeelding waarop een vuist met Green Lantern-ring stond, de definitieve cover was voor september.

 

De afbeelding waarvan tot nu toe aangenomen werd dat het om de definitieve cover ging

 

Een paar mensen die ik hier over aansprak wilden bewust de nieuwe cover nog niet zien zodat ze in de winkel verrast kunnen worden als ze kunnen zien wiens snoet in volle glorie prijkt op de ondertussen veelbesproken nummer één. Ook bij ons hebben we er onder elkaar over zitten keuvelen, we hebben er elk wel onze eigen visie op over hoe het zal vergaan met de verrassende wending waarin de serie wordt gedreven. In de huidige Green Lantern-run draagt Sinestro, Hal Jordan zijn aartsvijand en voormalige mentor, weer een groene ring van de wilskracht. Hij wordt de Green Lantern van sector 2814, de sector van Hal Jordan zelf dus. Hoe dit komt laten we jullie zelf lezen in de recentste uitgave van de reeks: Green Lantern #67.

Naast de covers van Green Lantern #1 en  #2,  tonen we jullie hier gelijk de covers van de andere Green Lantern-reeksen.

GREEN LANTERN #1
Geschreven door Geoff Johns
Tekeningen door Doug Mahnke & Christiam Almy
Cover door Ivan Reis & Joe Prado
GREEN LANTERN #2
Geschreven door GEOFF JOHNS
Tekeningen en cover door DOUG MAHNKE en CHRISTIAN ALAMY
GREEN LANTERN CORPS #2
Geschreven door PETER J. TOMASI
Tekenignen FERNANDO PASARIN en SCOTT HANNA
Cover door ALEX GARNER
GREEN LANTERN: NEW GUARDIANS #2
Geschreven door TONY BEDARD
Tekeningen door TYLER KIRKHAM, HARVEY TALIBAO en BATT
Cover door TYLER KIRKHAM and BATT
RED LANTERNS #2
Geschreven door PETER MILLIGAN
Tekeningen en cover door ED BENES door ROB HUNTER

Comments

comments


Gilles

 
avatar