0
Posted 09/07/2011 by Yann in Comics
 
 

Preview: George R. R. Martin’s Fevre Dream

Fevre Dream is een comic-adaptatie van de gelijknamige roman van George R. R. Martin, de schrijver van A Song of Ice and Fire (dat de basis vormde voor A Game of Thrones). Fevre Dream speelt zich af in 1857, aan de oevers en op het water van de Mississippi. Het volgt de lotgevallen van Abner Marsh, een scheepskapitein die aan lager wal geraakt is. Joshua York, een man met een verdacht bleke huid, maar met een dikke portefeuille, doet hem een voorstel dat hij moeilijk kan weigeren.

Dit is de aanzet voor een verhaal over een strijd tussen vampierenclans, dat wel eens wordt omschreven als “Bram Stoker meets Mark Twain”.  Uitgeverij Avatar Press belooft een getrouwe bewerking van het werk van George R. R. Martin. De adaptatie werd geschreven door Daniel Abraham, met tekeningen van Rafa Lopez. De hardcover en trade paperback liggen vanaf deze week in de winkel.

Fevre Dream

Klik voor een preview (11 pagina's, pdf)

 

Comments

comments


Yann

 
avatar
Eindredacteur, recensent en nieuwsposter Popcultuurliefhebber in het algemeen en comiclezer in 't bijzonder