2
Posted 07/07/2011 by Yann in Columns
 
 

WAW! Weekly ArtWork #1

Vandaag lanceren we bij Brainfreeze een nieuwe column. In WAW! Weekly ArtWork tonen we wekelijks — je raad het nooit! — een portie artwork: previews van toekomstige reeksen, conceptentekeningen van de beste artiesten in de wereld der comics, of ontdekkingen van nieuw talent. Vandaag hebben we onder andere in de aanbieding: de eerste tekeningen van Greg Capullo voor de relaunch van Batman in september, en van Joe Madureira voor Avenging Spider-Man.

Maar we beginnen met:

De cover van Batgirl #2, door de onvolprezen Adam Hughes. Batgirl #2 verschijnt in oktober.

Naast Batgirl schrijft Gail Simone vanaf september samen met Ethan Van Sciver ook The Fury of Firestorm. Gail is razend enthousiast over de tekeningen van Yildiray Cinar. En wij zijn dat ook:

Enkele weken geleden berichtten we over “Marvel’s Next Big Thing”: Avenging Spider-Man. Inmiddels kunnen we dankzij JohnMadFan.com een voorsmaakje aanbieden van Joe Madureiras tekeningen van Spidey, de Avengers, Red Hulk en de Moloids.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bijna iedereen bij Brainfreeze kijkt uit naar de samenwerking van Scott Snyder en Greg Capullo voor de nieuwe Batmanreeks. Die laatste heeft inmiddels al een aantal tekeningen de wereld ingestuurd, en die willen we jullie vanzelfsprekend niet onthouden:

James Gordon

Joker

Klik om te vergroten

Bruce Wayne

Klik om te vergroten

Alfred

Klik om te vergroten

Two-Face

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als uitsmijter hebben we nog een ontwerptekening. We weten reeds hoe Robin eruit zal zien in Batman: Arkham City, maar hij had er ook zo kunnen uitzien:

Dat was het voor deze eerste editie van WAW! Weekly Artwork. We hopen dat jullie ervan genoten hebben! Zo ja, laat dan wat van je horen. Zo nee, ook!

Het ArtWork deze week werd u aangeboden dankzij:
Adam Hughes (Twitter)
DC Women Kicking Ass
JoeMadFan.com
Bleeding Cool

Comments

comments


Yann

 
avatar
Eindredacteur, recensent en nieuwsposter Popcultuurliefhebber in het algemeen en comiclezer in 't bijzonder