2
Posted 05/07/2011 by Gilles in Comics
 
 

Image bundelt 27 en geeft vervolg uit

Rock on!

Wegens succes heeft uitgeverij Image besloten de succesvolle miniserie 27 in een trade paperback te bundelen. Het boek bundelt het eerste afgerond verhaal van de serie, ja we gebruiken het woord eerste. Met andere woorden er komt een vervolg aan, dat bekend zal zijn onder de naam 27: Second Set.

De serie is een samenwerking tussen schrijver Charles Soule (Strongman) en artiest Renzo Podesta. Alles draait rond een beroemde rockmuzikant, Will Garland, die 27 jaar wordt. Hij vreest dat hij de volgende persoon wordt die de “27-club” zal vervoegen. Diverse beroemde artiesten zijn namelijk op die leeftijd gestorven. Denk maar aan Kurt Cobain, Jim Morrison en Jimi Hendrix. In 27: First Set, de eerste bundel, proberen de leden dus de leeftijd van 28 jaar te bereiken. Het vervolg op de miniserie vat aan bij het einde van de eerste set. De reeks is een must have voor liefhebbers van zowel comics als rock.

27: First Set is al te koop. De trade bundelt de eerste vier delen van de reeks, als extra krijg je een twaalf paginalang extra verhaal getiteld Crossroad Blues. De bundel telt 136 pagina’s.

In september verschijnt het eerste deel van het vervolg in single. Net zoals de First Set, zal het vervolg vier delen tellen.

Comments

comments


Gilles

 
avatar