1
Posted 03/07/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Thor na de Avengers

“Whosoever holds this hammer, if he be worthy, shall possess the power of Thor.”

Hunkeren jullie er net zo zeer als ik naar om terug te keren naar het glorieuze Asgard om daar verder verdwaald te geraken in de avonturen van de Mighty Thor? Of hebben jullie eerst een beetje nood aan een opfrissertje wat ik heb geleerd tijdens zijn trip naar Asgard?

Laat ik maar meteen mijn vikingharnas aantrekken, de strijdbijl weer oppikken en met de deur in huis vallen: de mensen bij Marvel (en Disney) hebben geld … ik bedoel succes, geroken in de Thor-franchise. Dus klink jullie bekers mede tegen mekander en wees verheugd: Thor zal terugkeren in zijn eigen film na The Avengers. Ja, alsof we iets anders hadden verwacht? Volgens de website Deadline, staat Marvel  voor 100% achter Thor 2. Ook hoofdrol speler Chris Hemsworth zal weer van de partij zijn en voor de derde maal in de huid van Thor kruipen. Althans, als hij niet teveel geld vraagt want we weten wat de mensen van Marvel dan gaan doen: hercasten. Voor bewijs moet je maar kijken naar Iron Man 1 & 2 en het feit dat ze Edward Norton als Hulk vervangen in Avengers met Mark Ruffalo.

Helaas heb ik ook minder goed nieuws. Chris Hemsworth zal ongetwijfeld wel terugkeren maar regisseur Kenneth Branagh zal ditmaal niet in de regiezetel zitten. Hij zal echter waarschijnlijk wel betrokken zijn bij Thor 2 maar meer als producer dan als regisseur. Het script zou geschreven worden door Don Payne die, tezamen met enkele anderen, werkte aan het script voor de eerste Thor, dat van Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer en My Super Ex-Girlfriend. Veel tijd om een andere film te spelen gaat Hemsworth ook niet hebben want Marvel zou deze Thor 2 graag in de bioscoop krijgen in de zomer van 2013. Iron Man 3 staat tevens ook gepland voor 2013.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be