1
Posted 03/07/2011 by Lav in Tv/Film
 
 

Nieuwe beelden van Arkham City

Overlaatst heeft Rocksteady Studios aangekondigd dat Catwoman als speelbaar personage in Arkham City zal zitten en zelfs Robin zal er (even) speelbaar in zijn. Nu kan je ook twaalf minuten gameplay zien. We zien niet alleen Catwoman in actie maar ook Batman zelf en een cutscene met Two-Face.

Al wordt er gretig gebruik gemaakt van one-liners door Catwoman en Two-Face, ziet het spel er verbluffend uit en zal het hopelijk een waardige opvolger worden van Arkham Asylum dat door veel fans geliefd werd. Wie goed oplet hoort op 11:00 Batman’s stem vervormd worden om een spoiler te voorkomen. Wat ze hier verborgen houden zullen we waarschijnlijk pas op 18 oktober kunnen ontdekken, wanneer het spel in de winkelrekken zal liggen.

 

http://www.youtube.com/watch?v=8Hforulj5K8&feature=player_embedded

Comments

comments


Lav

 
avatar