2
Posted 28/06/2011 by Arno in Comics
 
 

Volledig nieuw Justice League roster gelekt?

Wanneer DC op 31 augustus de nieuwe nummer 1 van haar meest prominente superteam, de Justice League, uitbrengt, weten we al dat we de eerste ontmoeting tussen de nieuwe ‘Big Seven‘ (Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, The Flash en voormalige Teen Titan mainstay Cyborg) mogen verwachten.

Dankzij glazenmaker Toon Tumblers is er echter een nieuwe, promotionele tekening van het team door Jim Lee op het internet gelekt. Toon Tumblers zal bepaalde personages hiervan op hun glazen zetten, dewelke te vinden zullen zijn op Comic-Con International in San Diego volgende maand. De image toont ons, naast de redesigns van de Big Seven in groter detail, enkele andere potentiële nieuwe kandidaten voor de Justice League. In de blauwe zone links zien we ondermeer Deadman, The Atom, Firestorm en Element Woman (een nieuw personage in DC’s huidige event Flashpoint). In de rode zone rechts vangen we een glimps op van Green Arrow, Hawkman en Aquaman’s vrouw Mera. Over het vierde personage wordt echter nog gespeculeerd, dit kan een nieuwe look zijn voor Black Canary, Power Girl, of zelfs Zealot van de WildC.A.T.S., nu dat Jim Lee’s Wildstorm universum in het nieuwe DC universum wordt geïntegreerd.

Ik laat jullie verder genieten/discussiëren over de redesigns van DC’s grootste personages. Justice League #1 verschijnt op 31 augustus en zal worden geschreven door Geoff Johns met tekeningen van Jim Lee.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.