0
Posted 22/06/2011 by Gilles in Comics
 
 

Image geeft Darkchylde en Lovestruck uit

Darkchylde - Dreams of Darkchylde

Dreams of Darkchylde

Dreams of Darkchylde

In 1996 verscheen Dreams of Darkchylde voor het eerst in de Amerikaanse winkelrekken. De serie werd oorspronkelijk uitgegeven door Maximum Press en kende een paar uitgevers waaronder Wildstorm vooraleer ze bij Image belandde.

Ariel Chylde is een lieve maar temperamentvolle jonge dame met een groot geheim. Ze is in staat te veranderen in de verschrikkelijke wezens uit haar vele, steeds terugkomende, nachtmerries. In de reeks wordt er dieper ingegaan op de mysterieuze wereld van de geest. Wanneer haar slechte jeugd terugkeert in de vorm van een poltergeist zijn de gevolgen niet te overzien…

Nu heeft Image besloten nieuwe lezers ook een kans te bieden om de oudere verhalen te lezen en bundelt daarom de oorspronkelijke verhalen in trade paperbacks. Het is de eerste bundel van deze comics, ze bevatten ook nieuw materiaal en nieuwe cover(s) aan de hand van Randy Queen. Een strategische keuze want voor de vijftiende verjaardag van deze, toch wel populaire reeks, is een heruitgave zeker wenselijk.

Dreams of Darkchyclde vol. 1 is nu beschikbaar. De trade telt 136 pagina’s in full color. De coverprijs is $ 16.99.

Lovestruck

Lovestruck

In september brengt Image Comics een grapic novel uit aan de hand van Kevin Mellon (SH.I.E.L.D.) en geschreven door Dennis Hopeless (Hack/Slash Trailers 2). Het boek is getiteld Lovestruck en vertelt ons het verhaal over een hebberige moderne Cupido die zijn krachten verhuurt.

In Lovestruck zie je wat er gebeurt wanneer mensen die weinig hoop hebben om nog een geliefde te vinden ineens de kans krijgen om de kracht van de liefdesgod Cupido te bezitten. Hoe kan je liefde controleren als je er zelf niet in gelooft? Dat zal vast heel wat problemen opleveren…

Lovestruck is een zwart-witte graphic novel die 192 pagina’s zal tellen. De coverprijs is $ 16.99 en is beschikbaar vanaf zeven september 2011. (Maar kan nu natuurlijk al besteld worden).

 

Comments

comments


Gilles

 
avatar