1
Posted 22/06/2011 by Arno in Comics
 
 

Eerste (zeer vroeg) concept poster voor Avengers-film

De opnames voor de film zijn momenteel volop bezig in Albuquerque, New Mexico, maar vorige week kregen de bezoekers van de 31ste Licensing International Expo in Las Vegas al een vroege, conceptuele kijk op The Avengers, Marvel’s all-star blockbuster die midden 2012 in de zalen zal verschijnen. De Licensing Expo is bedoeld om merknamen tentoon te stellen, waarna dan haast wordt gevochten tussen verschillende licentiebedrijven om de rechten tot de officiële merchandising. Met andere woorden, hier worden dus de beslissingen gemaakt die later enkele van onze favoriete superhelden op de verpakkingen van slurpies doen verschijnen, of met melksnorren op de achterkant van maandelijkse comics.

Zo dus ook met The Avengers. Marvel bracht een promotionele, geschilderde poster mee naar het evenement die al een eerste kijk geeft op Chris Evans als Captain America, Robert Downey, Jr. als Iron Man, Chris Hemsworth als Thor en Scarlett Johansson als Black Widow zoals ze hoogstwaarschijnlijk in de film zullen verschijnen. Maar het grotere nieuws is dat de poster eveneens een allereerste (doch geschilderde) blik werpt op de Hulk (deels CGI, deels acteur Mark Ruffalo) alsook Jeremy Renner in kostuum als Hawkeye. Net zoals bij Cap, zal het design van de boogschutter dus voornamelijk geïnspireerd worden door de Ultimate-versie van het personage. Let wel, dit blijft een vroege promotionele poster, dus aanpassingen aan de kostuums blijven mogelijk. (Al waren de op een gelijkaardige manier vorig jaar vrijgegeven kostuumdesigns van de Thor– en Captain America-films in feite helemaal niet zo ver verwijderd van hun uiteindelijke versie op het grote scherm).

Na deze kleine teaser vanop de Expo, zal het nu naarstig afwachten worden tot Marvel Studios naar buiten komt met de eerste echte kijk op bovenstaande cast als Earth’s Mightiest Heroes. The Avengers wordt verwacht op 4 mei, 2012.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.