4
Posted 21/06/2011 by Gilles in Tv/Film
 
 

Look van Tim Drake (Robin) in Arkham City

Een paar dagen geleden vermeldden we reeds dat Tim Drake alias Robin een extra personage wordt in de game Batman: Arkham City.

Zijn rol in de game wordt sowieso beperkt tot twee extra challenge maps. Het Tim Drake Robin Pack zal beschikbaar zijn via pre-orders. Welke shop/site de feature in België beschikbaar zal maken is vooralsnog onbekend. Drake zal over eigen moves & gadgets beschikken en vervoegt Batman en Catwoman als derde speelbaar personage.

De look die ontworpen is voor Robin is een tikkeltje meer naar de serieuze kant dan diegene we tot nu toe gewoon zijn voor Robin van de comics. Dit kunnen we alleen toejuichen want velen vinden hem een te onrealistisch personage om een rol te krijgen in deze game. Gelukkig lijkt het uiterlijk te passen bij de sfeer, Drake lijkt op deze manier zelfs bruikbaar in een Nolan-verfilming… (Wat overigens nog steeds niet uitgesloten is).

Batman: Arkham City is de sequel op het succesvolle Batman: Arkham Asylum en wordt in oktober gelanceerd als game voor Xbox 360, Playstation 3 en PC.

Comments

comments


Gilles

 
avatar