4
Posted 21/06/2011 by Gilles in Comics
 
 

Jesus hates Zombies vol. 2 (Belgische makelij)

In maart kwam Brainfreeze al op de proppen met het nieuwtje dat de Belgische tekenaar Rob Croonenborghs (1981) zijn werk op de Amerikaanse markt verschijnt. Deze jonge tekenaar/illustratief ontwerper uit Hasselt publiceerde al eerder zijn tekenwerk in onder meer het stripmagazine Plots.

Jesus Hates Zombies , geschreven door Stephen Lindsay, is een ietwat vreemde reeks waarin Jesus tracht te overleven in een wereld vol zombies, dinosaurussen en… zombie-dinosaurussen. Gezellig klinkt anders, gelukkig kan Jesus rekenen op de assistentie van niemand minder dan Abraham Lincoln en een paar andere oude vrienden (die op zijn minst gezegd divers zijn) om het er levend vanaf te brengen. Om hun problemen op te lossen moet Ben Franklin, een nieuwe lotgenoot, zijn tijdmachine herstellen om het bestaan van verschillende werelden te redden in het verleden. Qua fantasie en humor geen gebrek in deze comic dus.

Het tweede deel van Jesus Hates Zombies – A Jurassic Kinda Life is nu te preorderen op Archonia.com. Bij een pre-order van deze comic biedt Archonia je ook een exclusieve schets aan van Croonenborghs. Deze aanbieding is enkel geldig daar, dus profiteer ervan! Het eerste deel is natuurlijk ook nog steeds bestelbaar.

Comments

comments


Gilles

 
avatar