5
Posted 17/06/2011 by Malkavian in Comics
 
 

Middernacht voorstelling Green Lantern goed voor $3.4M

The Green Lantern heeft een goede start genomen in de Amerikaanse Boxoffice. De film is pas vanaf vandaag in de bioscoop maar er werden al middernacht voorstellingen getoond. Deze zouden al zo’n 3,4 miljoen dollar hebben opgebracht. Daarmee scoort hij even goed als X-Men: First Class en zelfs iets beter dan Thor die op 3,3 miljoen dollar bleef steken.

De verwachtingen voor het openingsweekend zijn dan ook hoog. X-Men opende met 55,1 miljoen terwijl Thor zo’n 65,7 miljoen binnen rijfde in zijn eerste weekend. Al moet wel gezegd worden dat Thor, net zoals The Green Lantern, in 3D te bekijken is en dit iets duurder is dan een gewone film.

Hopelijk wordt de film een succes, niet alleen omdat het mijn favoriet personage is. Maar ook omdat Warner een stevig risico heeft genomen, origineel was het budget van de film 150 miljoen dollar maar door de vele special effects en het omzetten naar 3D is de kost naar zo’n 200 miljoen doorgegroeid. Het succes van deze film zal ook bepalend zijn voor films over andere DC-personages (Flash, Justice League).

Wij moeten wachten tot 10 augustus voor hij in de Belgische bioscopen te zien is, maar verwacht maar een review in de komende weken op Brainfreeze.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian