1
Posted 14/06/2011 by Gilles in Comics
 
 

Apple stript

And now for something completely different!

Als je dacht hier iets te kunnen lezen over één of andere nieuwe applicatie voor Mac, moet ik je helaas enorm teleurstellen. Het gaat over iets helemaal anders. Er zijn duizenden uitgevers van comics, manga en strips over de hele wereld. Maar van al diegenen die ik ken is er geen enkele zo fout als Bluewater comics. Over het algemeen zou ik de moeite geeneens doen om een bericht te schrijven over de uitgaven die door deze maatschappij op de markt worden gegooid, maar deze deed zo fronsen dat ik het toch niet kon laten.

Steve JobsSteve Jobs, mr. Apple himself, krijgt een eigen comic van 32 pagina’s. Jobs komt hiermee in een lang lijstje terecht van beroemdheden die een eigen strip kregen, we denken hiermee onder meer aan Hillary Clinton, Britney Spears, 50 Cent, Justin Bieber, Sarah Palin en zelfs de oprichter van Facebook Mark Zuckerberg. Kortom, als je in de VS een beetje bekend wordt, zal deze uitgeverij je op zeker moment wel vereeuwigen op papier. Of er echt mensen zijn die op dergelijke uitgaven zitten te wachten is maar de vraag.

De meningen over Jobs zijn verdeeld, als gezicht van Apple wordt hij zowel verafgood als scheef bekeken. De beide aspecten van zijn karakter, zowel positief als negatief zullen een plaats krijgen in deze biografische uitgave aan de hand van Chris Schmidt.

Ik stoot hiermee misschien Apple-fanboys tegen de borst, maar kan iemand me uitleggen waarom? Ik heb helemaal niets tegen Apple of hun producten maar bij zo’n dingen stel je je toch vragen? Deze uitgave ligt in augustus in de Amerikaanse winkelrekken.

Think different?

Comments

comments


Gilles

 
avatar