5
Posted 13/06/2011 by Gilles in Comics
 
 

Robin in Arkham City

Bring on the Boy Wonder!

Nadat onlangs bekend werd gemaakt dat Catwoman een speelbaar karakter zal zijn in Batman Arkham City is er nu gelekt dat er nog een derde hoofdpersonage uit de Batmanfranchise zijn opwachting maakt in de game. Het gaat om niemand minder dan Robin.

Robin zal, in tegenstelling tot Catwoman, niet standaard in de game gevoegd worden. De Amerikaanse site bestbuy.com biedt de fans de kans om de game te preorderen voor PS3, X-Box 360 en PC. Bij hun bestelling ontvangen zij dan een downloadcode waarmee ze twee extra Challenge maps van het net kun halen. Daar kunnen ze Robin in ophalen als speelbaar karakter. Of deze optie ook in de Benelux komt is nog maar de vraag, de kans dat een grote winkelketen dit als actie opneemt is echter groot.

In Batman: Arkham Asylum uit 2009 werd een gelijkaardige stunt uitgevoerd met The Joker. Dat werd toen over het algemeen goed ontvangen. Over de komst van Robin in zijn opvolger zijn er wel veel kritische reacties, men vreest dat Batsy z’n sidekick het realisme van de game naar beneden zal halen. Anderen kijken dan wel weer uit naar de extra gameplay.

Misschien moeten ze nu nog meer een “efforke” doen om Nightwing in het spel te brengen? De game wordt verwacht op 21 oktober 2011.

Comments

comments


Gilles

 
avatar