1
Posted 11/06/2011 by Gilles in Comics
 
 

Image geeft one shot Trailblazer uit!

Dankzij al het DC-geweld van de laatste dagen zou je bijna gaan vergeten dat de andere uitgevers ook druk bezig zijn met het beste van zichzelf te geven. Zo is Image nog steeds druk bezig met het uitgeven van het iets alternatievere werk.

Jimmy Palmiotti (Painkiller Jane) en Justin Gray (Countdown to Final Crisis) bundelen hun krachten om samen een gloednieuwe western op het publiek af te vuren. Het duo heeft samen al heel wat strepen verdiend door onder meer hun werk rond Jonah Hex namelijk Random Acts Of Violence en het meer recentere Tattered Man. Dankzij het tekenwerk van Jim Daly brengen zij nu een one shot op de markt getiteld: Trailblazer.

Het creatieve team zorgt voor een mix van actie en, science fiction in een Westernjasje. Naar eigen zeggen zijn ze trots op het resultaat. Trailblazer vertelt ons het verhaal over een huurmoordenaar die bewijzen verzamelt om de moordenaar van de vrouw die hem opgevoed heeft te berechten. De regering voert tegelijk ‘Operatie Trailblazer’ in, een systeem om getuigen te beschermen dat gebruik maakt van tijdreizen en locatieveranderingen.

Het klinkt in ieder geval aantrekkelijk. Of het ook goed is kun je binnenkort lezen in de one shot zelf. Trailblazer ligt op 6 juli in de Amerikaanse comic-shops.

Comments

comments


Gilles

 
avatar