7
Posted 10/06/2011 by Brainfreeze in Wedstrijd
 
 

Wedstrijd: Winnaars van de 5 Green Lantern Rise of the Manhunters Comics

De winnaars van de vijf exclusieve Green Lantern-comics zijn bekend:

  • Arnaud
  • ORPH4NUS
  • dewillems
  • DB Ries
  • DR.Gordon

Een dikke proficiat aan de winnaars en een dikke merci aan alle deelnemers. De winnaars mogen een PM sturen naar Malkavian met daarin hun adresgegevens, zodat de comics kunnen worden verstuurd.

—-

De Green Lantern-film komt eraan maar dat weten jullie natuurlijk allemaal al. En tegenwoordig hoort bij grote Blockbuster film een bijhorende reeks van games. Green Lantern: Rise of the Manhunters zal je vanaf 10 juni in de winkel rekken terug vinden op bijna alle platformen (PS3, Xbox360, Wii, DS en 3DS).

Om de game in de schijnwerper te geeft Brainfreeze in samenwerking met 4gamers.be en Warner Brothers 5 exclusieve comics weg van Green Lantern: Rise of the Manhunters!! Geschreven door Marv Wolfman, niet zomaar iemand in de comic industrie want naast de Crisis on Infinite Earths ook enkele belangrijke personages hun leven gegeven zoals Tim Drake als Robin, Raven, Cyborg bij DC Comics. En Black Cat, Bullseye en Nova bij Marvel.

Wil je kans maken op één van die comics dan moet je het volgende doen :

– Zoek in dit artikel ( Top 10 Coming Soon Comic films) op welke positie de Green Lantern-film staat in de Top 10.

– Stuur een privébericht met als titel “Green Lantern Comic” naar Malkavian (klik en je komt op Malk’s profiel), via 4gamers, met het juiste antwoord.

De wedstrijd loopt tot 9 juni. En op 10 juni maken we de 5 winnaars bekend.

Succes!!

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar