0
Posted 09/06/2011 by bilalben in Comics
 
 

Daredevil Born Again verfilmd?

Men durft na de tegenvallende Daredevil uit 2003, met Ben Affleck als Matt Murdock, het weer aan om een film rond de gehoornde held te maken. Hoewel het volgens velen het alleen maar beter kan dan de vorige keer vind ik dat men te negatief was over de eerste poging. Het is zeker geen topper, ik schaar het onder de zwakkere Marvel verfilmingen als Fantastic Four en Ghost Rider, maar het was ook niet een straf om het uit te zitten. De director’s cut versie kan ik aanraden aangezien het een tikkeltje beter is dan de versie die in de bioscoop draaide. Anno 2011 is de lat wat stripverfilmingen betreft flink verhoogd en mogen we dus meer verwachten.

Fox heeft dan ook besloten om een echte Daredevil klassieker te verfilmen: Born Again van Frank Miller en David Mazzucchelli. Brad Caleb Kane (schrijver van de serie Fringe) en David Slade (regisseur van 30 Days of night, Hard candy en Twilight: Eclipse) zullen de handen ineen slaan voor het project. De release staat gepland voor 2012. Laten we hopen dat de film het niveau van de graphic novel haalt. Daredevil verdient het namelijk om een sterke verfilming op zijn naam te hebben na 47 jaar fantastische comics.

 

Comments

comments


bilalben

 
avatar
True Believer!