6
Posted 04/06/2011 by Lav in Comics
 
 

Als Catwoman door de straten van Arkham City

Vele fans staan te popelen om vanaf 18 oktober weer in de huid van Batman te kruipen in Batman: Arkham City en het op te nemen tegen zijn beruchte vijanden. Het is al bekend dat je o.a. Joker, Two-Face, The Riddler, Zsasz en Catwoman in het spel zal tegenkomen. Maar die laatste zal je beter leren kennen dan je denkt. De spelontwikkelaars hebben namelijk aangekondigd dat Catwoman ook een speelbaar figuur zal zijn.

Catwoman zal haar eigen storyline hebben dat naadloos in het hoofdverhaal verwerkt is en zal ook speelbaar zijn in de challenge maps. Zoals je op de trailer hieronder kunt zien beschikt ze over haar eigen combat moves, gadgets en unieke ‘takedowns‘.

Bereid je maar alvast voor om in een strak leder pakje met zweep door de straten van Arkham City te dwalen!


Comments

comments


Lav

 
avatar