0
Posted 03/06/2011 by Gilles in Comics
 
 

Eerste kijk op: Mystic #1

Een aantal jaren geleden heeft Marvel van het failliet van Crossgen gebruik gemaakt om deze uitgever op te kopen en op die manier alle reeksen binnen te rijven die het onder zijn hoede had. Mystic is er daar één van. Schrijver G. Willow Wilson werkt samen met rijzende ster David López die de tekenpen ter hand neemt om jullie deze reeks voor te stellen. Nathan Fairbairn werkt het geheel af met zijn meesterlijk inkleurwerk.

Het lot van de wereld van mystieke krachten en technologie rust in de handen van twee ogenschijnlijk normale weesmeisjes. Wanneer ze echter over nieuwe krachten blijken te beschikken, zal één onder hen de zware taak krijgen de wereld te redden van de ondergang en de ander zal alles in het werk stellen om haar van de ondergang te verzekeren. De twee meisjes gaan het gevecht van hun leven aan. Mystic is gevuld met magie en actie.

Mystic #1 komt in augustus in de handel. De stijl doet sterk aan het werk van Disney denken… En bij Marvel is dat tegenwoordig een combinatie die logisch is.

Comments

comments


Gilles

 
avatar