1
Posted 03/06/2011 by Timaeus in Comics
 
 

Een training door Kilowog: eerste beelden

Nadat Marvel in de maand mei de ene hit na de andere scoorde in zowel de comic als de filmwereld kon de reactie van DC Comics niet uitblijven. De nieuwsberichten over de grote DC Universe reboot domineren al enkele dagen onze frontpage en ook de promotiemachine rond de zomerblockbuster Green Lantern draait ondertussen op volle toeren. Geoff Johns wist ons op twitter te melden dat alle special effects voor de film afgewerkt zijn en de film dus praktisch afgewerkt is en klaar voor het grote publiek.

Om dit te vieren verscheen acteur Michael Clarke Duncun, bekend van The Green Mile en Armageddon op het Amerikaanse televisieprogramma Attack of the Show. Hij kwam echter niet alleen, maar bracht een fragment mee uit de film waar hij, in zijn rol als Kilowog, Hal Jordan, vertolkt door Ryan Reynolds, aan diens training tot de groene ringslinger onderwierp. Letterlijk onderwierp. Het fragment toont ons meer van de prachtige CGI en ook enkele constructs. Fanboys en girls zullen kirren van plezier als ze de grote drillsergeant eindelijk in actie zien in volle glorie in een scène die rechtstreeks uit de comicpagina’s lijkt geplukt.

Comments

comments


Timaeus

 
avatar