1
Posted 30/05/2011 by bilalben in Comics
 
 

Eerste kijk op Daredevil #1

Eerder dit jaar werd al bekend dat Mark Waid de nieuwe schrijver wordt van de serie Daredevil. Marvel besloot om na de niet door iedereen gesmaakte crossover Shadowland van vooraf aan te beginnen met de nummering en niemand minder dan de schrijver van meesterwerken als Superman: Birthright en Kingdom Come neemt de scenario’s op zich en de artiesten zijn Marcos Martin en Paolo Rivera.

Mark Waid liet al weten voorlopig geen ninja’s te willen zien en verder wil hij vooral weer optimisme en hoop brengen in Hell’s Kitchen. Na heel wat depressieve jaren onder o.a. Brian Michael Bendis en Ed Brubaker mag Matt Murdock zich eindelijk verheugen op betere tijden, al zal dat vast niet al te lang duren, het blijft immers Hell’s Kitchen…

Daredevil #1 zal vanaf 7 juli in de winkels liggen. Geniet alvast van de preview!

Comments

comments


bilalben

 
avatar
True Believer!