0
Posted 28/05/2011 by Demul in Comics
 
 

Zorro rides again!

“ZORRO, the legend has returned!”

Vorige maand werd al bekend gemaakt dat Matt Wagner terug verder werkt aan Zorro.
Dit doet hij door het schrijven van de reeks ‘Zorro Rides Again’. Het is zover, in juli verschijnt het eerste deel van deze nieuwe reeks.

De lezers die zijn originele reeks van Zorro gelezen hebben, mogen juichen, want deze nieuwe reeks volgt onmiddellijk op de cliffhanger waarmee jullie werden achtergelaten in het laatste deel. Uit die cliffhanger is het meteen duidelijk waarop Matt Wagner zich wil focussen in de twee eerste verhaallijnen. De band tussen Don Diego en zijn vader Don Alejandro, hoe zal Don Alejandro zich voelen nu hij weet dat zijn zoon in werkelijkheid Zorro is, hoe hij zo is kunnen vallen voor de maskerade die Don Diego speelde om zijn geheime identiteit te beschermen.

Buiten de relatie van Diego en zijn vader zal Wagner zich op focussen in het introduceren van nieuwe personages, waaronder een eerste echte aartsvijand voor Zorro. Eén met een alternatieve naam zoals Zorro. Wagner maakt nog eens duidelijk dat deze reeks geen brug maakt tussen zijn eerste reeks en de lopende crossover van Lone Ranger/Zorro: The death of Zorro. Hoewel Wagner geen groot deel van Zorro’s leven zal kunnen uitwerken pakt hij toch redelijk wat aspecten aan op een korte tijd. Deze gebeurtenissen die hij in het tweede deel plaats komen zeer snel op die van het eerste deel, die dan uiteindelijk ook snel aansluiten met zijn eerste reeks Zorro.

Comments

comments


Demul

 
avatar
Sinds korte tijd meegetrokken in de wondere wereld van het comic gebeuren. Zoals de meesten ben ik opgegroeid met de animatiereeksen van X-men en Spider-man.