1
Posted 27/05/2011 by Malkavian in Tv/Film
 
 

Mortal Kombat Legacy Sub zero vs Scorpion deel 1

Al enkele weken krijgen we de oorsprong van verschillende Mortal Kombat personages voorgeschoteld. Het begon allemaal heel rustig met een politie verhaal, waar Sonya, Jax en Kano de hoofdrol in speelden (Deel 1 & deel 2 ). Ook Striker kwam daar even aanbod en ik vermoed dat we Striker in de toekomst nog terug gaan zien. Daarna was Johnny Cage aan de beurt die met zijn gekrenkt ego laat zien dat hij meer is dan alleen maar een filmster. Na Hollywood gaan we naar nog een gevaarlijke plaats, Outworld. Waar we Kitana, Mileena, Shao Khan, Sindel en Shang Tsung te zien krijgen. Het verhaal focust vooral op de twee zussen. (deel 1 & deel 2)

Vorige week zag je hoe de dondergod, nee niet Thor maar Raiden, naar Aarde kwam. Deze week is het de aflevering waar vele fans op zaten te wachten, namelijk het origin verhaal van Scorpion en Sub Zero. Persoonlijk vind ik deze aflevering na die van Raiden een van de beste van de reeks tot nu toe. Het feit dat de gehele aflevering in het Japans is, schept natuurlijk enorm mee aan de sfeer. Hopelijk krijgen we nog veel meer te zien in toekomst, maar geniet eerst maar van Mortal Kombat Legacy Episode 7.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian