0
Posted 25/05/2011 by Demul in Comics
 
 

Green Lantern The Animated Series: Hal Jordan heeft stem

In het najaar lanceert Warner Bros, Green Lantern: The Animated Series.

In deze serie vindt Hal Jordan zichzelf op de Guardian Frontier, ver weg diep in de ruimte, waar hij een invasie moet tegengaan. Deze invasie wordt uitgevoerd door het Red Lantern Corps. Volledig ingenomen door pure woede, is het Red Lantern Corps ervan overtuigd dat zij het volledige Green Lantern Corps en alles waarvoor zij staan zullen vernietigen. Ondanks dat Hal Jordan, als de Green Lantern van onze planeet, het gewoon is om in gevaarlijke situaties te staan zal dit één van zijn moeilijkste missies zijn.

De stem van het hoofdpersonage Hal Jordan, alias Green Lantern, zal ingesproken worden door Josh Keaton. Deze stemacteur heeft al rollen ingesproken van verschillende superhelden, zoals Peter Parker in Spectacular Spiderman, de Flash en Aquaman in Justice League: Crisis on two earths en eveneens in games zoals Spider-Man: Edge of time. Hij zal eveneens opnieuw Spider-Man voorzien van zijn stem in de opkomende serie Ultimate Spider-Man.

Comments

comments


Demul

 
avatar
Sinds korte tijd meegetrokken in de wondere wereld van het comic gebeuren. Zoals de meesten ben ik opgegroeid met de animatiereeksen van X-men en Spider-man.