3
Posted 22/05/2011 by Malkavian in Comics
 
 

Eerste kijk op Ruse #3 door Minck Oosterveer

CrossGen is het nieuwe sub-merk van Marvel. Het is te zeggen, heel nieuw is het niet, omdat CrossGen vroeger een onafhankelijke uitgeverij was die met vrij goede en gedurfde ideeen naar buiten kwam. Een consistente wereld zoals we gewoon zijn bij Marvel en DC, die vanaf nul werd opgebouwd en ineens in meerdere reeksen naar voor kwam. Het logo van Crossgen was de link tussen hen allemaal. Helaas was de uitgeverij geen lang leven bekoord en werden reeksen als Sigil, Sojourn, Meridian en spijtig genoeg Ruse stop gezet en ging het bedrijf bankroet. Marvel heeft nu de rechten in deze uitgeverij in handen en brengt de Crossgen personage’s opnieuw naar de ComicShop.

Ruse gaat over een Victoriaanse Detective die op zijn manier zaken oplost, een soort van Sherlock Holmes kan je zeggen maar dan met een vrouw als metgezel in plaats van Watson. Mark Waid neemt terug het schrijvers roer, Mark heeft de reeks tijdens CrossGen geschreven en doet nu verder onder Marvel. Dit 3de nummer van Ruse wordt getekend door Minck Oosterveer, de Nederlander die op dit moment brokken aan het maken is bij Marvel. Want niet alleen tekent hij Ruse #3 maar ook Spider-Man : Deadly Foe’s gaat van zijn hand zijn. Als je Minck’s naam nog niet onmiddelijk een belletje laat rinkelen, lees dan zeker het interview dat we hadden met hem opnieuw.

Als Extra’tje kregen we van Minck enkele mooie preview beelden van Ruse #3 toegestopt en die moeten we jullie natuurlijk laten zien.

Enjoy!

officiele website van Minck Oosterveer

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian