0
Posted 20/05/2011 by Demul in Comics
 
 

Eerste kijk op Captain America Corps #1

Met de Captain America -film in aankomst lijkt Marvel snel nog wat Captain America-reeksen op tafel te gooien.
Eerder werd al door Marvel een nieuwe reeks aangekondigd onder de naam Captain America.

Het verhaal van deze reeks, genaamd Captain America Corps, gaat van start wanneer de Watcher een team van Amerikaanse helden samenstelt om achter de ontsnapte Bedlam te gaan. Dit team bestaat uit Steve Rogers, Bucky Barnes, U.S.Agent, American Dream en Commander A. Kunnen deze helden wel samenwerken als een team voordat het te laat is?

Deze vijfdelige mini-reeks wordt geschreven door Roger Stern (Doctor Strange, The Avengers) en ondersteund door het tekenwerk van Philippe Briones (Web of Spider-man). Het eerste deel ligt vanaf juni in de winkel.

Comments

comments


Demul

 
avatar
Sinds korte tijd meegetrokken in de wondere wereld van het comic gebeuren. Zoals de meesten ben ik opgegroeid met de animatiereeksen van X-men en Spider-man.