0
Posted 17/05/2011 by Malkavian in Tv/Film
 
 

Trailer van Kuifje laat de sfeer zien

Eén van onze Belgische stripiconen, Kuifje, laat de eerste beelden zien van The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn. Eigenlijk had deze in mijn lijstje moeten staan van gisteren maar ik was hem volledig uit het oog verloren.

Deze animatiefilm wordt door niemand minder dan Steven Spielberg geregisseerd en zal de eerste worden van een reeks van animatiefilms. De geruchten gaan wel rond dat het idee om meerdere films te maken van onze bekende reporter in de koelkast zit, andere spreken het weer tegen en zeggen dat het een film in meerdere delen zal worden. Mij maakt het allemaal niet uit, zolang ze de personage maar eer aan doen. En dat zit wel snor als we afgaan op de lijst van acteurs die hun stem verlenen aan de film. Andy Serkis (Lord of the Rings) neemt Kapitein Haddock voor zijn rekening, terwijl het olijke duo Nick Frost en Simon Pegg (Shaun of the Dead, Hot Fuzz) Jansen en Janssen voor hun rekening nemen. Jamie Bell (Jumper) zal Kuifje vertolken en zelfs James Bond’s Daniel Craig doet mee.

De film zou verhalen van meerdere strips tegelijk bevatten en komt in oktober in de bioscoop. Ik kijk er in ieder geval al naar uit!

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian