0
Posted 14/05/2011 by Arno in Comics
 
 

Voorlopig dan toch geen TV-show voor Wonder Woman

Adrianne Palicki in één van de schijnbaar meerdere kostuums die Wonder Woman in de pilot zou dragen

Slecht nieuws betreffende de nieuwe reeks gebaseerd op DC’s Wonder Woman, geschreven door David E. Kelley (Ally McBeal, Boston Legal) en met actrice Adrianne Palicki in de huid van de Amazoneprinses. Zowel Entertainment Weekly als Spinoff Online wisten vandaag te melden dat de reeks werd afgewezen door het netwerk NBC na, nog niet bevestigde maar hoogstwaarschijnlijk, negatieve reacties op de pilot-aflevering.

In de reeks zou Diana Prince in Los Angeles haar leven als superheldin combineren met dat van een succesvolle zakenvrouw en CEO van Themyscira Industries. Deze herwerking van de mythologie uit de comics, alsook de vrijgegeven foto’s van Palicki in een nieuwe versie van Wonder Woman’s kostuum, lokte bij de fans eerder gemixte tot negatieve reacties uit. Blijkbaar dacht NBC er hetzelfde over, want Wonder Woman zal dit jaar niet tot hun line-up van nieuwe televisiereeksen horen.

Warner Bros. kan eventueel nog de pilot proberen voor te stellen aan andere netwerken, maar de kans dat hiervan één zal toehappen blijft relatief klein. De kans is echter wel groter dat de pilot zich een weg naar het internet zal banen, zoals al eerder het geval was met een pilot gebaseerd op Aquaman uit 2006 (onder de werktitel Mercy Reef en met acteur Justin Hartley, jawel, Green Arrow uit Smallville, als de koning van de zeven zeeën). Wanneer dit het geval is, kunnen de fans zelf beslissen of de stopzetting van de nieuwe reeks rond Wonder Woman een gemiste kans was, of eerder een zegen.

Persoonlijk hoop ik dat Warner Bros. en DC het personage in de komende jaren de fantasy/mythologische/superhero blockbusterfilm geven die het personage meer dan verdient. We can only hope

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.