0
Posted 13/05/2011 by Gilles in Comics
 
 

Superman Beyond!

Binnenkort mogen de heren van 3 Doors Down de tekst van hun hit Kryptonite een beetje aanpassen. Voortaan mag het zo klinken: “If I grow old then will you still call me Superman?

Na het succes van Batman Beyond komt er nu ook een versie van Superman in de toekomst. Superman Beyond zal een one-shot zijn, geschreven door Tom DeFalco (Amazing Spider-Girl) en geïllustreerd door Ron Frenz (Superman) en Sal Buscema (Balder The Brave)

Een ouder wordende Kal-El schiet opnieuw in actie om het tegen een tegenstander op te nemen die sterker is dan eender wie hij vroeger mee te kampen heeft gehad. Geen eenvoudige opdracht voor Superman, met het ouder worden vervagen ook zijn krachten. Zal Clark nog in staat zijn om dit ultiem avontuur tot een goed einde te brengen of betekent dit het einde voor The Man of Steel?

Ontdek in augustus deze one-shot bij uw comic-verdeler!

Comments

comments


Gilles

 
avatar