1
Posted 13/05/2011 by Gilles in Comics
 
 

Spider-Man – Deadly Foes

Spidey gaat het zeer druk hebben de komende tijd! We hebben al een paar keer Spider-Island kunnen vermelden hier op Brainfreeze en het ziet er naar uit dat we nog maar de top van de ijsberg hebben gehad.

Wanneer heel Manhattan in quarantaine is door de gebeurtenissen op Spider-Island maken The Jackal en de Hobgoblin misbruik van de massahysterie door een poging te wagen om Spider-Man een (spinnen)kopje te kleiner te maken. Hoe beide superschurken gebruik maken van de spider-plague lees je in Deadly Foes 1.

Schrijvers Dan Slott (She Hulk), Christos Gage (House of M: Avengers) en  (X-men Noir) werken samen met Giuseppe Camuncoli (Dark Wolverine) en niemand minder dan Minck Oosterveer (Ruse).

In augustus ligt Deadly Foes 1 in de winkelrekken.

 

 

Comments

comments


Gilles

 
avatar