6
Posted 12/05/2011 by Demul in Comics
 
 

Bye bye, Incredible Hulk!

Na 635 delen zullen er geen nieuwe issues van “The Incredible Hulk(s)” nog van de drukpersen rollen. Dit betekent een einde voor één van Marvel’s langst lopende reeksen.

“The Incredible Hulk” rolde voor het eerst van de band in mei 1962 en was de creatie van Stan Lee en Jack Kirby. Deze reeks centreerde zich rond Dr. Bruce Banner en zijn alter ego Hulk, dat hij verwierf dankzij de blootstelling van gammaradiatie door een ontplofte gamma bom waaraan hij werkte. Door alle schade die hij veroorzaakte werd de Hulk achterna gezeten door de autoriteiten van de U.S.

Dit laatste deel maakt een eind rond de verhaallijn die schrijver Greg Pak (X-men: Magneto Testament) in de wereld lanceerde toen hij voor de Hulk de pen opnam in 2006. Dit deel wordt bijgestaan door het tekenwerk van Paul Pelletier (Superman, Fantastic Four) en zou een monsterlijk groot deel zijn met vele extra’s.

Eeder dit jaar kondigde Marvel al aan dat zij stoppen met het drukken van het ander Marvel-personage Spider-Girl.

 

Comments

comments


Demul

 
avatar
Sinds korte tijd meegetrokken in de wondere wereld van het comic gebeuren. Zoals de meesten ben ik opgegroeid met de animatiereeksen van X-men en Spider-man.