0
Posted 11/05/2011 by Demul in Comics
 
 

Spider-Island: Spider-Girl – Cloak & Dagger

Marvel pakt in augustus uit met twee nieuwe minireeksen omtrent de verhaallijn van Spider-Island.

Spider-Island: The Amazing Spider-Girl

Met spider-island op komst deze zomer zal ook Spider-Girl, Anya Corazon, haar handen vol hebben.
Zij zal het alleen moeten opnemen tegen haar dodelijkste vijanden in “Spider-Island: The Amazing Spider-Girl”, deze drie delen worden geschreven door Paul Tobin (Marvel Adventures) en ondersteund door het tekenwerk van Pepe Larraz (Fear Itself).

Spider-Girl wordt eveneens besmet door dezelfde infectie die de schurken Spider-krachten geven. Deze infectie bezorgt haar nieuwe krachten maar zijn niet genoeg om de talrijke schurken tegen te gaan. Verrassend genoeg komt ze uiteindelijk in een team terecht bestaande uit haarzelf, de Kingpin en de Hobgoblin. Maar nog verrassender is dat ze het gevoel heeft dat het daar is waar ze hoort te zijn. Of haar krachten en nieuwe bondgenoten haar goed of slecht doen komen jullie pas te weten in augustus, dan verschijnt het eerste deel.

Eerder dit jaar had Marvel al aangekondigd dat zij zullen stoppen met Spider-Girl, hoe zij de serie omtrent dit personage zullen afsluiten is nog niet bekend.

Spider-Island: Cloak & Dagger

Cloak & Dagger zijn terug om Spider-Man een duwtje in de rug te geven, met heel Manhattan onder de ban van Spinnenkrachten zal hij alle hulp kunnen gebruiken. Zij komen in actie en verdedigen een horde van, met spinnenkrachten besmette, New Yorkers van elkaar. Deze minireeks wordt door Nick Spencer (Ultimate comics: X-men) geschreven in samenwerking van het tekenwerk door Emma Rios (Shadowland).

 

Comments

comments


Demul

 
avatar
Sinds korte tijd meegetrokken in de wondere wereld van het comic gebeuren. Zoals de meesten ben ik opgegroeid met de animatiereeksen van X-men en Spider-man.