0
Posted 10/05/2011 by Demul in Tv/Film
 
 

The Last Days of American Crime

The Last Days of American Crime, het driedelig verhaal waarin de overheid plannen doordrukt om de mensen onder controle te houden via gedachtencontrole, wordt verfilmd. Graham Brick, het hoofdpersonage, besluit nog een laatste maal ook de grootste overval waar te maken, voordat dit onmogelijk wordt.

Dit verhaal werd gepubliceerd eind 2009, geschreven door Rick Remender (Uncanny X-men) en werd ondersteund door het tekenwerk van Greg Tocchini (Wolverine: Father), en wordt nu verfilmd door Full Clip Productions van Avatar-ster Sam Worthington, deze neemt dan ook de hoofdrol op zich.

De film zal geregisseerd worden door F. Gary Gray, die al eerder films zoals Set it off en The Italian Job regisseerde.

Comments

comments


Demul

 
avatar
Sinds korte tijd meegetrokken in de wondere wereld van het comic gebeuren. Zoals de meesten ben ik opgegroeid met de animatiereeksen van X-men en Spider-man.