1
Posted 08/05/2011 by Gilles in Comics
 
 

Retro Marvelbeelden op komst!

Omdat alles lekkerder smaakt met wat nostalgiesaus heeft Marvel besloten samen te werken met Dark Horse Deluxe om een aantal retro-comic-helden in beeldvorm te vereeuwigen.

Stof je boekenplanken maar al af om er deze serie op te kunnen plaatsen. De figuren zullen allemaal hun originele Marvel look uit de jaren ’60 hebben. Zo kunnen we onder meer een kanariegele Daredevil verwachten. Ze zijn allemaal handgenummerd op tweeduizend exemplaren. Ieder beeldje komt in een bijhorende tinnen box met de afbeelding van het personage op zich.

In september bijt Spider-Man de spits af. In de toekomst mogen we ook nog The Fantastic Four en de originele Avengers verwachten. Een richtprijs voor deze verzamelobjecten hebben we op dit moment nog niet.

Comments

comments


Gilles

 
avatar