4
Posted 06/05/2011 by Gilles in Comics
 
 

X-men: First Class – Personagetrailers

De oorlog tussen homo sapiens sapiens en de homo superior is weer een hot item aan het worden dankzij de nieuwe X-men-film, X-men: First Class die met rasse schreden naderbij komt.

De gekte begint toe te slaan en Marvel en Twentieth Century Fox doen er nog een schepje bovenop door diverse trailers los te laten op het publiek die elk een personage wat meer uitdiepen. We kunnen er jullie al drie voorschotelen dankzij MTV, het gaat om de trailers die Havok, Banshee en Beast aan jullie voorstellen. Als toemaatje kunnen we jullie ook diegene van Mystique laten zien. Op het eerste zicht lijkt het alsof de makers zich in ieder geval goed op het menselijke aspect van de mutanten hebben gefocust.

Dit smaakt naar meer!

Comments

comments


Gilles

 
avatar