0
Posted 06/05/2011 by Gilles in Comics
 
 

Image kondigt Last Mortal aan!

Ze zijn flink op dreef bij Image! Opnieuw schotelen ze ons een vierdelige miniserie voor.

Dit keer gaat het om Last Mortel, een duister verhaal over wraak met bovennatuurlijke elementen erin. Schrijver Filip Sablik (The Darkness II: Confession) en schrijver John Mahoney werkten samen met tekenaar Thomas Nachlik (Pilot Season: Forever) om deze serie in de winkelrekken te krijgen.

Last Mortel vertelt ons het verhaal van Alec King, een geboren sukkelaar die nooit ergens in slaagt. Wanneer hij door omstandigheden zonder partner in crime valt (Alec vermoordt hem) probeert hij het patroon van zijn ongeluk te breken. Zal hij erin slagen om platzak voor een betere toekomst te zorgen?

De reeks zal vier delen tellen waarvan het eerste op het publiek wordt vrijgelaten op 18 mei. Bij de aankondiging van deze reeks hoor ook een promofilmpje. Je kan het onderaan dit bericht bekijken!

Enjoy!

Comments

comments


Gilles

 
avatar