0
Posted 06/05/2011 by Demul in Comics
 
 

Eerste kijk op Fear Itself: Fearsome Four #1

 

Het is bijna zover! In juni verschijnt het eerste deel van  Fear Itself: Fearsome Four #1. Deze reeks door het duo, Bradon Montclare en Ryan Bodenheim, wordt ondersteund door het tekenwerk van Michael Kaluta.

Met het hele Marvel-universum overspoeld in angst, wordt Man-thing in een paniekerig Manhattan tot waanzin gedreven! Zal de hele stad ten ondergaan door zijn toedoen? Of kan een team bestaande uit Howard the Duck, She-Hulk, Frankenstein’s monster en Nighthawk zijn terreur eindigen voordat de hele wereld opgaat in vlammen? Dit kunnen jullie lezen in juni in Fear Itself: Fearsome Four #1.

Comments

comments


Demul

 
avatar
Sinds korte tijd meegetrokken in de wondere wereld van het comic gebeuren. Zoals de meesten ben ik opgegroeid met de animatiereeksen van X-men en Spider-man.