1
Posted 05/05/2011 by Gilles in Comics
 
 

Wolverine in X-men: First Class II?

Producer Bryan Singer heeft te kennen gegeven dat Wolverine wel eens zou kunnen meespelen in de sequel op X-Men: First Class, die binnenkort in de bioscoopzalen te zien is.

In een interview met IGN zegt Singer dat er zeker plaats is voor het personage in een vervolg. Dat X-men: First Class een film is zonder de populairste X-man is voor Singer geen probleem. De film draait rond Xavier en Magneto, waar Logan niet thuis hoort. Bryan Singer is een grote fan van het personage Wolverine zo blijkt.

Aangezien The Wolverine, de sequel op X-men Origins: Wolverine nog met problemen te kampen heeft zou Hugh Jackman eerst nog zijn klauwen  kunnen bovenhalen om in de First Class-Sequel te spelen en dan pas naar Japan te gaan. Maar goed, laat ons niet te ver in de toekomst kijken en eerst eens die prequel op X-men bekijken!

Als liefhebber van de X-men-films kijk ik al even uit naar X-men: First Class. Dat Wolverine nu zou gecast worden in een eventueel vervolg vind ik eigenlijk jammer. Ten eerste omdat er al direct wordt gepraat over een vervolg voordat de eerste in de zalen is en ten tweede omdat ik vind dat het personage van Wolverine nu toch al een beetje is uitgemolken, er zijn nu eenmaal zoveel interessante X-men. Zo lang Jackman de rol op zich neemt zal ik wel naar de films blijven kijken, want hoewel hij fysiek niet 100 % overeenstemt met het comic-personage blijft hij een dijk van een Wolverine.

X-men: First Class

 

 

Comments

comments


Gilles

 
avatar