0
Posted 05/05/2011 by Demul in Comics
 
 

Image’s nieuwe reeks: Severed

Zin om te griezelen? Dan heeft Image iets nieuws voor jou.
Severed, de nieuwste horror reeks van Image.

Het verhaal van Severed vindt plaats in 1916 en volgt Jack Garron, een idealistische jongen van twaalf jaar in een zoektocht achter zijn vader, een dwalende minstreel. Al gauw komt hij in contact met een mysterieuze charismatische verkoper, die achter zijn innemende glimlach scherpe tanden gebruikt om zich te voeden met onschuldige voorbijganger. Jack ontdekt snel dat niets langs de weg, in het Amerika van de vroeg-twintigste eeuw, verloren gaat.

Volgens schrijver Snyder graaft dit verhaal diep in de Amerikaanse ziel, het verkennen van een tijd waar treinsporen de gewone man met elkaar verbond en de auto zelfs de donkerste plaatsen toegankelijk maakte. Getatoeëerde handelsreizigers, sinistere minstrelen. Severed is gevuld met de meest excentrieke personages.

Deze reeks, geschreven door Scott Snyder (American Vampire) en Scott Tuft (Planet of the Apes), wordt ondersteund door de geschilderde illustraties van Attila Futaki (The lightning thief) en verschijnt vanaf drie augustus in de rekken en zou zeven delen krijgen in totaal.

 

Comments

comments


Demul

 
avatar
Sinds korte tijd meegetrokken in de wondere wereld van het comic gebeuren. Zoals de meesten ben ik opgegroeid met de animatiereeksen van X-men en Spider-man.