1
Posted 04/05/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Ultimate Relaunch

De mensen bij Marvel zijn weer iets nieuws aan het bekokstoven. Ze gaan een aantal persberichten de wereld in sturen onder de banner “Ultimate Comics Universe Reborn“. Ze hebben reeds gezegd dat de lezers zich exact zullen mogen verwachten aan wat de titel zegt: een wedergeboorte van het Ultimate Marvel Universe. De eerste stappen zijn reeds gezet in Ultimate Spider-Man. Gedurende de rest van de week zal Marvel enkele van haar nieuwe projecten binnen in haar Ultimate Universe onthullen. Deze zouden stuk voor stuk moeten bijdragen tot de zogenaamde wedergeboorte.

Schrijver Jonathan Hickman (Fantastic Four, Future Foundation) en tekenaar Esad Ribi (Sub-Mariner: The Depths) mochten tezamen met hun redacteurs Mark Paniccia en Sana Amanat het eerste nieuwe project bespreken. Het eerste project dat onderhevig zal zijn aan deze nieuwe aanpak, namelijk : “Ultimate Comics: Ultimates“. In het eerste issue van deze nieuwe reeks zullen Hickman en Ribi ons voorstellen aan een nieuw team van Ultimates. Een team dat niet geleid zal worden door de Ultimate versie van Captain America. “Our cast includes a lot of the guys that we know and love; certainly Nick Fury and Iron Man and Thor. Some other really interesting characters like Spider-Woman and Hulk and other people to be named.” aldus Hickman. De eerste verhaallijn draagt de titel “The Republic is Burning” en zal dienen als een rechtstreekse commentaar op de verloedering en het verval van de Verenigde Staten van Amerika.

Hickman wist ook te zeggen dat de verhaallijn in “Ultimate Comics: Fallout” zal dienen als een brug tussen de gebeurtenissen in de recente Ultimate Spider-Man comics en diegene die hij voor de lezers in petto heeft in Ultimates. Ook zegt hij dat het mede dankzij deze gebeurtenissen is dat het Ultimate Universe meer en meer als één samenhangend geheel zal beginnen voelen: “All of the Ultimate books will be tied in together pretty tightly and will be playing off of each other. We’re all extremely excited to be working on what is going to be not only a massive rebranding, but also a rebuilding of the Ultimate Universe.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be